Interieurfotografie

Laat zien wat je in huis hebt

Laat jouw afgeronde interieurprojecten op professionele wijze vastleggen! Ik fotografeer jouw interieurontwerp op de mooist mogelijke manier en zorg ervoor dat de foto's in lijn liggen met jouw visie. Daardoor zullen jouw website en social media precies laten zien wat jij wilt uitstralen waardoor je meer potentiƫle klanten aan zult trekken die echt bij je passen. Zo zal je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en nog meer plezier uit je werk halen.

contact

Werkwijze

interieur ontwerp fotografie projecten ontwerp advies

KENNISMAKINGSGESPREK

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek zodat we elkaar leren kennen en ik precies weet wat de visie van jouw bedrijf is. Het is belangrijk om vooraf goed duidelijk te hebben wat jouw doel van de foto's is, welk verhaal ze moeten vertellen. We spreken ook af hoeveel foto's ik uiteindelijk zal opleveren. Na het gesprek zal ik een een passende offerte maken en na akkoord zullen we een datum plannen voor de fotoshoot.

DE INTERIEUR FOTOSHOOT

Samen met de bewoners van de woning of gebruikers van de winkel of het bedrijfspand, plannen we een datum voor de shoot in. Bij interieurshoots werk ik met natuurlijk daglicht zodat de foto's mooi helder van kleur zijn. Tijdens de shoot kunnen je uiteraard te allen tijde meekijken en overleggen we goed hoe jij de ruimte(s) graag wilt laten vastleggen. Bovendien is het fijn om samen de styling te kunnen doen - less is more immers bij interieurfotografie - om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken, zodat jij uiteindelijk helemaal tevreden bent.

OPLEVERING FOTO'S

Na de shoot zal ik een selectie maken van de foto's en deze bewerkt aanleveren via WeTransfer. Ze zijn in hoge resolutie en vrij te gebruiken door jou als opdrachtgever voor je al je offline of online uitingen, denk aan je website en social media. Note: mochten andere partijen de foto's willen gebruiken, dan dien je mij daar eerst even toestemming voor te vragen. Dit in verband met copyright.

Laat de foto's voor je werken

Met de juiste interieurfoto's van jouw projecten kan je precies laten zien wie je bent als interieurontwerper. Welke stijl hanteer je, welke keuzes maak je in materialen, kleuren en indeling. Door dit goed vast te leggen, trek je jouw ideale klant aan. Zo werken de foto's voor je en zal je bedrijf in de juiste richting groeien. Wil jij dit ook? Neem dan contact met mij op en dan plannen we een afspraak in om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

contact

Portretfotografie

Naast het fotograferen van interieurs maak ik ook portretten. Mocht je hier interesse in hebben, kijk dan vooral even op mijn website.

www.bellamiefotografie.nl