over Lesley

"De kracht van een goed interieur zit in de balans tussen een sterke basis die goed past bij de ruimte en een sfeervolle persoonlijke styling."

Over Lesley

Ik ben Lesley, de persoon achter Studio Bellamie. Je kunt mij het beste omschrijven als energiek, creatief en dol op alles wat met interieur en fotografie te maken heeft. De basis voor mijn interesse hiervoor is al vroeg ontstaan, ik was altijd bezig met het herinrichten en stylen van mijn kamer. Later werd dit het verbouwen en inrichten van de huizen waar ik woonde.

Na mijn studie heb ik 20 jaar met veel plezier als stewardess de wereld rond gevlogen. Hier ben ik met de meest uiteenlopende mensen in contact gekomen en ben ik op veel inspirerende plekken geweest. Inmiddels ben ik moeder van 2 heerlijke kinderen en woon ik met mijn vriend en ons bonte samengestelde gezin in een fijn huis in Rotterdam Hillegersberg.

Ik hou van het werken met mensen en het creƫren van mooie ruimtes om in te leven en te werken. Kan jij hier ook hulp bij gebruiken? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken of het klikt en of we beiden de samenwerking aan willen gaan. Ik vind het belangrijk om naast het leveren van een goede dienst ook voor je klaar te staan met advies, persoonlijke aandacht en met je mee te denken waar nodig. Ik hoor graag van je!

Studio Bellamie

Projecten